WINTER SEMINAR – 29 FEBRUARI 2020 – TRAILER MAKEN

Het winterseminar is inmiddels voorbij en het was een daverend succes! De inspiratie en creatieve ideeën deden de locatie op zijn grondvesten trillen! Er is een mooi filmpje gemaakt:

Hieronder vind je de aankondiging van het winterseminar.

Alles is klaar voor de lancering van je nieuwste poppenvoorstelling. Poppen, decors, en overige rekwisieten gemaakt, het verhaal rond en lekker gerepeteerd. Voor de reclame heb je een flyer gemaakt en laten drukken. Maar op je website zou je wel graag een filmpje, een trailer laten zien om een idee te geven van je voorstelling, de aandacht van eventuele afnemers te trekken en publiek te enthousiasmeren.

Misschien heb je zelfs als eens een filmpje gemaakt en gebruikt. En toch…het is niet de perfecte reclame waar je op hoopte. Het ziet er toch niet zo mooi uit als je bedacht had. Niet zo gelikt, niet zo spannend en eigenlijk niet zo professioneel.

De NVP-UNIMA biedt de oplossing ! Tijdens dit winterseminar van 1 dag leer je meer over de mogelijkheden voor het maken van eenvoudige filmpjes. Gewoon met eenvoudige middelen, met je telefoon of een vakantiecamera. Waar moet je op letten? Wat zijn de valkuilen? Wat moet je doen en wat moet je absoluut laten? Hoe verbeter je, vrij eenvoudig de kwaliteit van je eigen filmpjes?

We hebben de professionele filmer en documentairemaker Hans Quatfass bereid gevonden om ons wat kneepjes van zijn vak te leren. Hans heeft een enorme ervaring met het maken van trailers en wil die graag delen met de deelnemers.

’s Morgens een inleiding met veel voorbeelden, tips-and-tricks en technische aanwijzingen. Na de lunch zelf aan de slag met eigen materiaal, solo en in duo’s (groepje) met een aantal opdrachten. Hoe leuk en praktisch is dat?

Daarnaast willen we van iedereen die aanwezig is een heel kort portret maken: de speler met haar/zijn pop in beeld zonder tekst. Van al deze portretten maken we een NVP-jubileum-trailer voor op de website en YouTube.

ER IS BEPERKT PLAATS EN VOL=VOL, DUS …………….MELD JE SNEL AAN!

Wanneer: zaterdag 29 februari 2020
Waar: Broedplaats Meentwerf, Mierenmeent 122, Hilversumse Meent
Kosten: € 30,00 voor leden (en 1 introducee) / € 37,50 voor niet-leden (incl. lunch)
Meenemen : poppen, overig materiaal (lappen, decor etc), camera, telefoon en/of tablet, laptop etc
Aanmelden:  secretaris@nvp-unima.nl

Programma:

10.00 uur : inloop met koffie/ thee
10:30 uur : inleiding Hans Quatfass met veel visuele ondersteuning
12:00 uur : lunch (incl. in de prijs)
13.00 uur : Zelf werken met eigen middelen aan 1e opdracht
14.30 uur : Koffie/theepauze en laten zien van de 1e opdracht.
15.00 uur : 2e opdracht
16.30 uur : Afsluiting en laten zien resultaten
17.00 uur : Sluiting

Hiernaast zie je één van de trailers die Hans Quatfass maakte voor poppentheater Fatsnerran van Marijke en Alexander Bauwens.