Helaas zijn de PopUps weer tot nader order uitgesteld.

Onze evenementenkalender blijft jammer genoeg nog even leeg.

Belangrijk voor een ieder is dat je je welkom voelt, kunt praten met gelijkgestemden, ideeën kunt uitwisselen en inspiratie kunt opdoen.

Het POPU past dit gegeven al jarenlang toe en vanaf 2019 sluit de NVP-UNIMA daarbij aan. Er vinden in de twee/drie maanden regiobijeenkomsten (Pop-ups) plaats.

In regio Noord, West en Zuid zijn groepen gestart waarbij poppenspelers, liefhebbers en beginnende artiesten elkaar ontmoeten, ideeën uit kunnen wisselen, elkaar kunnen inspireren. Het succes van het POPU, dat al sinds 1985 bestaat, wordt zo uitgerold over Nederland.

De eerste pop-up bijeenkomsten hebben inmiddels plaatsgevonden en zijn zeer goed ontvangen. De volgende bijeenkomsten staan al gepland.

Waar en wanneer de pop-up bijeenkomsten plaatsvinden, vind je in onze evenementenkalender.

Natuurlijk is een ieder bij alle pop-up bijeenkomsten welkom. Woon je zelf in regio Noord, maar wil je wel eens horen wat regio Zuid te melden heeft, dan ben je daar ook van harte welkom.

Heb je een leuke locatie en wil je helpen deze pop-up bijeenkomst te organiseren? Laat het ons weten via het contactformulier op de website. Je kunt ook contact opnemen met Frouke Diana van Zomeren via frouke@kleinezon.nl