Laden Evenementen
Dit evenement is voorbij.
De Algemene Ledenvergadering vindt dit jaar plaats op:

zaterdag 13 april 2024 vanaf 11.00 uur
in het Amstelveens Poppentheater

Zoals jullie al hebben kunnen lezen, heeft onze voorzitter Alexander Bauwens aangegeven niet meer herkiesbaar te zijn als voorzitter.
Wij gaan Alexander flink in het zonnetje zetten om hem te bedanken voor jarenlange bestuursinzet (en omdat we gewoon zin hebben in een feestje). Daarom zal er na de ledenvergadering een feestelijke middag vol met poppenspel georganiseerd worden met grote (!) en kleine namen uit de poppenspelwereld.

Dit is je laatste kans om Alexander in actie te zien als voorzitter. Mis die kans niet en meld je aan! Vergeet niet je eventuele dieetwensen daarbij kenbaar te maken.

Wij zijn erg blij dat Charlotte de Lange zich kandidaat heeft gesteld voor het voorzitterschap van onze mooie vereniging.

Je kent Charlotte mogelijk ook van haar eigen theater De Vliegende Koffer. Daarnaast organiseert zij Het Klein Stationnetje in Rosmalen; een serie van beeldend theater voor jonge kinderen en hun (groot)ouders.

Programma:
10.30 – 11.00 uur inloop
11.00 – 12.30 uur ALV
12.30 – 13.30 uur lunch
13.30 – 16.00 uur FEEEEEEEEST
16.00 uur: borrel
Dat wordt een middagje om nooit te vergeten, dus wees erbij en meld je aan via secretaris@nvp-unima.nl! (vergeet niet eventuele dieetwensen te vermelden).

Met de knalrode knop hieronder kun je de vergaderstukken downloaden.

Charlotte de Lange

Alexander Bauwens

KLIK HIER VOOR DE VERGADERSTUKKEN