Op zaterdag 7 september 2019 ontving de organisatie van Poppen in het Park uit handen van voorzitter Alexander Bauwens de erespeld van de vereniging. Een blij verraste Ria Verwey nam de speld namens de organisatie in ontvangst.

Achtergrondinformatie over dit jaarlijkse festival:

In 2004 werd poppenspeelster Camilla Koevoets als 40-jarige jubilaris verrast met een publiek feestweekend vol optredens van collega’s. Dit feest was zo’n enorm succes dat een vervolg niet uit kon blijven. Zo ontstond een nieuw jaarlijks terugkerend festival Poppen in het Park.

Nog steeds wordt er jaarlijks het poppenfestival georganiseerd dat toen is ontstaan door een groep enthousiaste vrijwilligers.
Het Poppentheaterfestival vindt plaats op haar vertrouwde plek Park Randenbroek in Amersfoort in het eerste weekend van september.

Poppen in het Park is er voor alle kinderen in de leeftijd van 2 tot 10 jaar, hun ouders, verzorgers, opa’s, oma’s en andere belangstellenden. Poppen in het Park biedt een bijzondere programmering met een verscheidenheid aan poppen- en marionettentheater met zowel voorstellingen ‘uit de oude doos’ als hedendaags poppenspel. Een laagdrempelig festival met een bescheiden entree.

(Bron: www.poppeninhetpark.nl)